Proeven!

In restaurant Novice is het altijd proeftijd. Hier laten wij u graag de pure smaken van de Dutch Cuisine proeven. En tegelijk proeven wij, de aanstormende horecatalenten van Hotelschool Amersfoort, van het vak van gastheer, gastvrouw of kok.

Dutch Cuisine is voor iedereen die duurzaam wil leven en eten. Dat is een keuze die wij vanzelfsprekend maken. Door lokaal en bewust in te kopen, verminderen wij het aantal ‘voedselkilometers’ aanzienlijk. Nederlandse boeren en tuinders zorgen iedere dag weer voor heerlijke, verse producten, zodat wij ieder seizoen een gezonde en smakelijke keuze kunnen maken. Samen met onze leermeesters bedenken, bereiden en serveren wij pure, eigenwijze en verrassende gerechten.

Bij onze gerechten schenken wij u graag passende wijnen. Maar het kan ook anders, want wat dacht u van een bier-spijscombinatie, of een spannende begeleidende thee uit onze uitgebreide selectie? Bij Novice proeft u de toekomst.

Van maandag tot en met zaterdag kunt u lunchen, borrelen en dineren bij Novice. Voor een uitgebreid ontbijt kunt u dagelijks bij ons terecht. En is het lekker weer? Zoekt u dan een fijn plekje uit in onze sfeervolle, beschutte Kloostertuin – voor het ultieme vakantiegevoel.

chevron-down