Proeven!

In restaurant Novice is het altijd proeftijd. Hier laten wij u graag de pure smaken van de Dutch Cuisine proeven. Restaurant Novice is een restaurant met een eerlijk verhaal. Wij leggen de nadruk op vers, milieuvriendelijk, lokaal en kwalitatief eten. Wij willen samen met onze studenten bijdragen aan een betere wereld en leren van wat de seizoenen ons brengt.
Door te inspireren en te vertellen over onze Dutch Cuisine willen wij zowel onze gasten als onze studenten verleiden.
Samen met onze studenten bedenken, bereiden en serveren wij pure, eigenwijze en verrassende gerechten. Die we graag op onze wisselende kaart met u delen.

Bij onze gerechten schenken wij u graag passende wijnen. Maar het kan ook anders, want wat dacht u van een bier-spijscombinatie, of een spannende begeleidende thee uit onze uitgebreide selectie? Bij Novice proeft u de toekomst.

Van maandag tot en met zaterdag kunt u lunchen, borrelen en dineren bij Novice. Voor een uitgebreid ontbijt kunt u dagelijks bij ons terecht. En is het lekker weer? Zoekt u dan een fijn plekje uit in onze sfeervolle, beschutte Kloostertuin – voor het ultieme vakantiegevoel.

chevron-down