Smaakvolle Belevenissen

Bent u een echte fijnproever en op zoek naar een unieke culinaire ervaring? Dan bent u bij restaurant Novice aan het juiste adres! Met onze thema dagen en weken, oftewel Smaakvolle Belevenissen, laten wij u kennis maken met de meest verrassende smaken en gerechten. Onze gepassioneerde chefs zorgen ervoor dat u keer op keer wordt verrast met creatieve en heerlijke gerechten. Van welke keuken u ook houdt, er is een breed aanbod aan verschillende smaken te proeven!

Komt u ook langs en laat uw smaakpapillen verwennen tijdens onze Smaakvolle Belevenissen bij restaurant Novice. Wij kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen!

AGENDA SMAAKVOLLE BELEVENISSEN 2024

ASPERGE AVONTUUR - 27 t/m 31 mei
Geniet van het witte goud tijdens onze
aspergeweek. Laat je verrassen door onze
heerlijke aspergegerechten!

GRILLIGE AVONDEN - 1 t/m 6 juli
Kom naar onze grillige avonden en ervaar de heerlijke smaak van onze BBQ gerechten. Een culinaire belevenis om nooit te vergeten!

PARELS VAN DE ZEE - 27&28 september
Ontdek onze verrassende parels van de zee, bereid met de beste ingrediënten en veel liefde.

STOOFPOT SENSATIES - 4 t/m 9 november
Kom genieten van onze heerlijke Stoofpotjes tijdens onze Stoofpot Sensatie avonden. Laat je verrassen door de smaakvolle combinaties en warme sfeer.

VUUR EN VLAM - 12 t/m 14 december
Beleef de winter op ons sfeervolle terras met glühwein en de smaakvolle gerechten van de barbecue. Kom snel langs en laat je verwarmen!

Reserveren? Dat kan via onze reserveringswidget onder 'special events'!

Restaurant Novice - Heerlijk genieten


TIP: blijf op de hoogte van alle laatste updates en volg ons op Instagram! @restaurantnovice

chevron-down