PROEF Amersfoort 2024

Restaurant Novice Proef Amersfoort 2024 Keuken lunchen en dineren bij restaurant Novice in Amersfoort Studenten Leerhotel Het Klooster
PROEF Amersfoort 2024
9 februari 2024

We hebben geweldig nieuws! Restaurant Novice zal dit jaar deelnemen aan PROEF Amersfoort 2024! 

We zijn momenteel bezig met de voorbereidingen, dus noteer deze data alvast in uw agenda: van woensdag 8 mei tot en met zondag 12 mei 2024 kunt u ons vinden op hét culinaire foodfestival van Amersfoort. 

In restaurant Novice is het altijd proeftijd, en daarom introduceren we onze gasten aan de pure smaken van Novice. Onze gerechten bevatten eerlijke verhalen en zijn gericht op duurzaamheid en samenwerkingen met lokale producenten. We serveren seizoensgebonden gerechten, met ingrediënten uit onze eigen moestuin. 

Proef Amersfoort 2024 zal vijf dagen lang, lokaal culinair talent in het zonnetje zetten op de Oliemolenhof. Verschillende restaurants met diverse keukens zullen deelnemen, en er zijn verrassende, hoogstaande en moderne wereldkeukens aanwezig. Het festival belooft alles te bieden wat de voorjaarskriebels tot leven zal brengen. 

De kernwaarden van Proef Amersfoort zijn: Beleef, Proef, Ontmoet! Het culinaire genot en de ontmoetingen staan hoog in het vaandel. En wij, van Restaurant Novice, zijn erg nieuwsgierig naar wat Proef 2024 allemaal te bieden heeft! 

Komt u restaurant Novice beleven, onze (h)eerlijke gerechten proeven, en ontmoeten wij u dus op Proef Amersfoort 2024? Tot dan! 

Wij voorzien uw graag van informatie over Proef Amersfoort 2024, en hopen u ook zeer zeker daar te ontmoeten!  

Wanneer is Proef? Proef Amersfoort 2024 vindt plaats vanaf woensdag 8 mei tot en met zondag 12 mei 2024. U heeft alle dagen gratis toegang, woensdag is alleen op uitnodiging.   

  • Woensdag van 17.00 – 23.00 uur (alleen genodigden)
  • Donderdag van 14.00 – 23.00
  • Vrijdag en zaterdag van 16.00 uur tot 23.00 uur
  • Zondag van 14.00 – 20.00 uur

Waar is Proef? Sinds 2018, vind Proef Amersfoort plaats op de Oliemolenhof in de Nieuwe Stad in Amersfoort.  

Hoe betaal je op Proef? Op Proef Amersfoort wordt betaald met ‘keitjes’ die je op een ProefPas kunt laden bij de kassa. Een keitje kost € 1,28 en dat is tevens de waarde. Deze keitjes laat je op de ProefPas zetten die je nog hebt of die je koopt een nieuwe bij de kassa op de Oliemolenhof. PS: Er wordt altijd 1 keitje servicekosten in rekening gebracht bij een opwaardering. Hiermee worden o.a. de transactiekosten en de gebruikskosten vergoed.

Hoe bereik je Proef?  

  • OV: Vanaf het Centraal Station in Amersfoort bent je in circa tien minuten wandelen op de locatie.  
  • Fiets: De fiets of scooter kun je kwijt in stallingen rond het terrein. Ter plaatse staan begeleiders om je de weg te wijzen. Let op: plaats je fiets niet op de doorgang aan de Oude Fabrieksstraat. Op last van politie en brandweer worden die verwijderd!  
  • Auto: Parkeren kan in Parkeergarage Eemplein en/of Parkeergarage Oppidium. 

Zien wij u daar? 

Meer informatie kunt u vinden op de website van Proef Amersfoort: https://www.proefamersfoort.nl/  

chevron-down