Smaakvolle Belevenis: Grillige Avonden

Smaakvolle Belevenis: Grillige Avonden
12 juni 2024

Van 1 tot 13 juli ben je van harte welkom tijdens de Grillige Avonden bij Restaurant Novice. Tijdens deze themaweek presenteren we heerlijke gerechten van de barbecue, grill en braai in een shared dining concept. Geniet van smakelijke gerechten, geserveerd op elegante borden en schalen die ideaal zijn om te delen. Klinkt gezellig, toch?

Met onze studenten hebben we een speciaal aperitief samengesteld dat je kunt delen! Samen eten en drinken was nog nooit zo leuk! We hebben met zorg een menu samengesteld dat zowel je ogen als smaakpapillen zal verwennen. Verheug je op sappige gegrilde groenten, malse vleesgerechten en exotische sauzen.

Of je nu een intieme avond met je geliefde hebt of een gezellig diner met vrienden, de Grillige Avonden bieden voor elk wat wils.

Geniet van deze Smakelijke Belevenissen tijdens de Grillige Avonden en laat je verrassen. Mis deze ervaring niet en reserveer snel jouw plekje voor een hapje en een drankje.

We starten de avond met een Smaakexplosie Plateau met verschillende bruschette en tataki van watermeloen.

Daarna is het tijd voor de Grillmeester Selectie. Per persoon kies je drie of vier verschillende gerechten die je graag wilt proeven. Dit wordt speciaal voor jullie bereid. Uiteraard serveren wij dit met bijpassende garnituren en salades.

We sluiten deze Smaakvolle Belevenis af met een heerlijk dessert: wafel met citroen, gemarineerde aardbeien, ijs van gerookte amandelen en gegrilde marshmallows.

Reserveer snel, want deze culinaire ervaring wil je niet missen. Beleef een onvergetelijke avond bij Restaurant Novice, waar gastronomie en gezelligheid samenkomen.

Prijs: €42,50 per persoon.

chevron-down