Smaakvolle Belevenis: Earth Hour!

Earth Hour 23 Maart 2024 Amersfoort Restaurant Novice Uiteten speciaal diner
Smaakvolle Belevenis: Earth Hour!
12 maart 2024

Op 23 maart 2024 vieren we Earth Hour! Het belooft een betoverende avond te worden tijdens ons Earth Hour diner bij restaurant Novice.

Stel je voor: miljoenen mensen over de hele wereld die een uur lang iets goeds doen voor de natuur en onze toekomst. Van Sydney tot Amersfoort, overal ter wereld komen mensen in actie. De lichten gaan overal uit, van de Eiffeltoren tot Restaurant Novice.

Dit ene uur verbindt steden, landen en continenten om op te komen voor onze kwetsbare natuur en dient als een voorbeeld voor de toekomst. Daarom doen wij dus mee en schakelen wij op zaterdag 23 maart om 20:30 uur een uur het licht uit tijdens WWF-Earth Hour.

Bij aankomst in restaurant Novice vanaf 18:00 uur word je warm onthaald in een sfeervolle setting. Geniet van een smaakvol 3- of 4-gangen diner, bereid met verse, duurzame ingrediënten die onze planeet symboliseren. Om 20:30 uur wordt het magisch wanneer de lichten doven en onze chefs live een dessert bereiden!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij ons Earth Hour diner en samen een verschil te maken voor een groenere toekomst!


18:00 Inloop

18:30 Diner

20:30 Earth Hour + live dessert

chevron-down