Uiteten bij restaurant Novice #5 redenen waarom!

Uiteten in Amersfoort bij Restaurant Novice 5 redenen waarom
Uiteten bij restaurant Novice #5 redenen waarom!
16 maart 2024

Ken je restaurant Novice in Amersfoort al? Wij vertellen je graag meer over ons prachtige restaurant... Hier zijn 5 redenen waarom je absoluut uiteten moet bij restaurant Novice:

#1 Unieke & Verfijnde menukaart

Novice staat bekend om zijn creatieve gerechten die met zorg zijn samengesteld door de chefs van de toekomst. Je zult verrast worden door de smaakcombinaties en de prachtige presentatie van de gerechten.

#2 Sfeer & Ambiance

Bij restaurant Novice heerst er een gezellige en gastvrije sfeer. Of je nu komt voor een intiem diner voor twee of een feestelijke gelegenheid met vrienden, de ambiance van het restaurant zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

#3 Uitstekende service

Wist je dat de studenten van de Hotelschool Amersfoort hun binnenschoolse praktijk vervullen bij restaurant Novice? Ze zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je avond perfect verloopt en dat je niets tekortkomt.

#4 Duurzaam & Kwaliteit

Novice hecht veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. De ingredi├źnten die gebruikt worden in de gerechten zijn vers, lokaal en van de beste kwaliteit. Je proeft de liefde en zorg die in elk gerecht gestoken is.

#5 Locatie & Pand

Het restaurant is gelegen in het prachtige Amersfoort, een historische stad met een charmante sfeer. Het restaurant bevind zich in Leerhotel Het Klooster, net buiten de binnenstad van Amersfoort. Het pand is een prachtige gerenoveerd 20e-eeuws klooster, van de Orde van de Kruisheren.

Kortom, uiteten bij restaurant Novice in Amersfoort is een absolute aanrader voor iedereen die houdt van culinaire hoogstandjes, gastvrijheid en een unieke ervaring!

We hopen je snel te mogen ontvangen!

Lees ook eens

chevron-down