De Stad Amersfoort; Earth Hour

De Stad Amersfoort; Earth Hour
15 maart 2024

Earth Hour diner bij restaurant Novice

14 maart 2024 om 15:02 Lokaal Deel je nieuws

Op 23 maart 2024 staan we stil bij Earth Hour in Restaurant Novice! Het belooft een betoverende avond te worden tijdens ons speciale Earth Hour diner. 

Stel je voor: miljoenen mensen over de hele wereld die een uur lang iets goeds doen voor de natuur en onze toekomst. Van Sydney tot Amersfoort, overal ter wereld komen mensen in actie. De lichten gaan overal uit, van de Eiffeltoren tot Restaurant Novice. Dit uur verbindt steden, landen en continenten om op te komen voor onze kwetsbare natuur en dient als een voorbeeld voor de toekomst. 

Bij aankomst in restaurant Novice vanaf 18:00 uur word je warm onthaald in een sfeervolle setting. Geniet van een smaakvol 3- of 4-gangen diner, bereid met verse, duurzame ingrediënten die onze planeet symboliseren. Om 20:30 uur wordt het magisch wanneer de lichten doven en we samen stilstaan bij Earth Hour. Als hoogtepunt zullen onze chefs dan live het dessert bereiden, waardoor je een unieke culinaire ervaring beleeft te midden van de duisternis. 

Laten we samen een positieve impact creëren voor onze prachtige planeet en daarbij genieten van een heerlijk culinair diner.  We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij ons Earth Hour diner!

chevron-down